Osim pjevačkog i plesačkog talenta Lana Jurčević ima smisla i za glumu što je pokazala kratkim videom koji je objavila na Instagramu. U duhovitom videu Lana je odglumila mladog bogataša za kojeg nije točno jasno kako se obogatio, a pjevačica je, prikladno, nosila bundu s efektnim leopard-uzorkom.

Životinjski uzorak nikada nije bio popularniji, pa je tako i Lana Jurčević, u videu u kojem je pokazala svoje glumačke sposobnosti i sjajan smisao za humor, odjenula bundicu s egzotičnim leopard-uzorkom.

Ekobundice od umjetnog krzna zimi fino griju, a njihova mekoća godi dodiru, pa ih mnoge žene vole nositi tijekom hladnih mjeseci. Uz to svakom outfitu daju dašak luksuza, bez obzira na to bile jednobojne ili s uzorkom, no one sa životinjskim uzorkom uvijek djeluju malo luksuznije od drugih modela.

Eklektičnost je danas više nego ikada prisutna u modi pa se bunde, koje su prije bile rezervirane samo za finija odjevna izdanja, sada nose i uz trenirku i tenisice, modne igre s bundicama nemaju granica.

Možda bi i vašoj garderobi baš dobro došla jedna bundica od umjetnog krzna pa smo iz trgovina izdvojili nekoliko različitih modela koje možete razgledati u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju