Zlatne štikle razigrat će svaku kombinaciju – bez obzira na to kombinirate li ih s trapericama, tamnim poslovnim odijelom, lepršavom suknjom ili koktel-haljinom.

Galerija Lana Jurčević Lana Jurčević na reviji Lilith by Katarina Baban u Zagrebu Guess štikle, 1097 kn +2 Liu Jo štikle, 1940 kn

Njihovu šarmu ne može odoljeti ni Lana Jurčević, koja ih sve češće uvrštava u svoje odjevne kombinacije, a koje dijeli kao modnu inspiraciju na društvenim mrežama.

Na Instagramu je nedavno podijelila i jedno upečatljivo street style izdanje kojim je dominirao upravo par zlatnih salonki.

Hrvatska pjevačica je zlatne cipele sparila s plavom midi haljinom bez rukava, koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru, a izdanje je zaokružila bijelom kožnatom torbicom sa zlatnim detaljima.

Lana Jurčević ne libi se zlatne štikle kombinirati i s nešto odvažnijim bojama – poput jarko zelene, koja je veliki hit ovoga proljeća. Upečatljivi par cipela nosila je uz uske hlače i predimenzionirani sako.


Zlatne štikle uljepšale su i večernju kombinaciju koju je odabrala za prvu samostalnu reviju Lilith by Katarina Baban, a koja je ove zime održana u Zagrebu.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Kombinacija stvorena za žene koje se usude biti drugačije

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela zlatnih cipela koje će se nositi ove godine po uzoru na Lanu Jurčević.

Lana Jurčević na reviji Lilith by Katarina Baban u Zagrebu Lana Jurčević na reviji Lilith by Katarina Baban u Zagrebu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju