Lana Jurčević trenutno boravi u New Yorku, modnoj meki kojom je očarana. Naša pjevačica ondje ima poslovne obveze, posjetila je i Njujorški tjedan mode i družila se s modelom Emily DiDonato. Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj osvajaju svjetla New Yorka u noći i lijepa Lana odjevena u prozirnu zlatnu haljinu.

 

Pjevačica Lana Jurčević prava je ambasadorica hrvatske mode u svijetu pa je tako za party u New Yorku odjenula atraktivan model haljine zvan Luna zagrebačkog brenda Lamarpe koju je kombinirala uz viseće naušnice šibenske dizajnerice koja kreira pod nazivom brenda Ivana Nakit Šibenik.

Kada je o obući riječ, odlučila se za udobne, niske čizme robusnijeg dizajna s potpisom modne kuće Chanel.

Chanel, 10.720 kn Chanel, 10.720 kn (Foto: www.chanel.com)

Atraktivna Lanina haljina potpuno je providna zbog čega se naziva i "gola" haljina, a ispod zlaćane kreacije 33-godišnja ljepotica nosila je crno donje rublje. Izabrala je visoki kroj gaćica kakav se koristi i kod izrade donjeg rublja za oblikovanje figure. Iako se ovakav model naziva i "bakin" jer je zatvoreniji, sjajno pristaje uz haljinu u kojoj je Lana bez sumnje privukla pažnju na partyju u New Yorku.

U nastavku pogledajte i druga atraktivna odjevna izdanja Lane Jurčević.
 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju