Pripadnice ljepšeg spola uvijek pridaju posebnu pažnju modnom izdanju u kojem će se pojaviti na vjenčanju prijateljice. Međutim, ponekad stvari znaju poći po krivu pa u zadnji tren tražimo onu idealnu kombinaciju.

Tako su i Lanu Jurčević zadesile, kako sama kaže, "muke po haljini". U samo jednom danu riješila ih je naša poznata dizajnerica Andrea Zvono.

U manje od 24 sata uspjela sam napraviti ovaj komplet te ga žurno poslati za Zagreb. Što reći, napravljeno u doslovno par sati, bez ijedne probe, poslano i stoji kao saliveno predivnoj Lanu Jurčević. Da ne zaboravim naglasiti, u tih 24 sata, Lana je tražila materijal u Zagrebu, te ga slala meni autobusom za Dubrovnik. Sve se može kad se hoće, napisala je Andrea na službenom Instagram profilu svog brenda.

Tako je Lana naposljetku zablistala na vjenčanju svoje prijateljice, hrvatske blogerice i influenserice Petre Škode Štrok, u bijeloj suknji i topu dugih rukava.

Možda izgledam kao da se ja udajem, ali ne još, našalila se Lana na Instagramu i objasnila da na vjenčanju ima ulogu djeveruše.

Bijela boja inače je strogo zabranjena za goste na vjenčanjima, osim ako za njezino nošenje nemaju dozvolu mladenke. Na ovom vjenčanju sve su djeveruše nosile bijele kombinacije pa je "zabranjena" boja zapravo bila poželjna.
 
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju