Lana Jurčević ovih dana uživa u Kaliforniji, a kako se ondje provodi, otkriva na fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Pjevačica je tako objavila i fotografiju na kojoj jaše konja odjevena u efektne kožnate hlače.

 

Za svog boravka u Kaliforniji Lana Jurčević posjetila je i jahački klub Flintridge Riding Club smješten u podnožju Los Angelesa. Lana je ondje jahala predivnog tamnosmeđeg konja, a za svoju jahačku avanturu 34-godišnja pjevačica izabrala je i prigodan outfit.

Lana Jurčević nosi kožnate hlače koje zbog svoje nijanse imaju efekt gole kože

Odjenula je svjetlosmeđe kožnate hlače, visoke jahačke čizme do koljena, kratki bež pulover do struka i kaubojski šešir. Oči je od kalifornijskog sunca zaštitila s tamnim sunčanim naočalama, a usne naglasila tamnijim ružem.

Lana nosi kožnate hlače koje zbog svoje nijanse imaju efekt gole kože, a sjedeći na konju naglasile su i čvrste bedrene mišiće ove strastvene ljubiteljice tjelovježbe, plesa i zdravog načina života.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: "Nevidljive" tajice kakve se rijetko tko usudi nositi

Haljine u neonskim bojama iz trgovina - 1 Zakopčana do grla, ali... Haljina Lane Jurčević koja slavi trud uložen u teretani

U nastavku pogledajte i neka prijašnja atraktivna odjevna izdanja Lane Jurčević.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju