Lana Jurčević trenutačno uživa u Kaliforniji, točnije u gradu Burbanku smještenom u blizini Los Angelesa. Za odlazak u trgovinu pjevačica je odjenula mini haljinu zakopčanu do grla, ali koja ipak otkriva tjelesne adute.

Galerija Haljine u neonskim bojama iz trgovina - 1 Haljine u neonskim bojama iz trgovina - 2 Haljine u neonskim bojama iz trgovina - 3 +1 Alice + Olivia (Nordstrom), 1886,96 kn  

Tijekom svog boravka u Burbanku Lana Jurčević otišla je u trgovinu namirnicama te pozirala ispred dijela dućana s bogatim izborom žitnih pahuljica. Na fotografiji koju je pjevačica objavila na svom Instagramu u prvi plan svakako dolazi njezina haljina. Riječ je o mini modelu zakopčanom do grla i dugih rukava koji prianja usko uz tijelo te tako naglašava figuru.

Upečatljiva je i neonsko žuta boja haljine, koja svakako lako privlači pažnju. Atraktivnu haljinicu koja je maksimalno istaknula njezinu vitku figuru, 34-godišnja pjevačica kombinirala je uz robusnije crne cipele/tenisice i crnu torbicu te masivne okrugle naušnice u zlatnoj boji i crne sunčane naočale.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: "Nevidljive" tajice kakve se rijetko tko usudi nositi

Slika nije dostupna Lana Jurčević: "Mokre" hlače koje kradu pažnju i s gležnjača-neboderki

Inspirirani stilom Lane Jurčević, u trgovinama smo pronašli nekoliko modela haljina u neonskim bojama, a kakva je ponuda, provjerite u fotogaleriji.

Pogledajte i:

12 proljetnih tenisica za ljubiteljice i debljeg i tanjeg đona Žena u bijelim tenisicama Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 2 Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 1 +9 Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju