Drski kroj i odvažna boja nekog odjevnog predmeta itekako mogu biti mamac za poglede u svakodnevnim street style kombinacijama, ali i u svečanim prilikama.

Galerija Lana Jurčević na Story Hall of Fameu 2021. - 4 Lana Jurčević na Story Hall of Fameu 2021. - 2 Lana Jurčević na Story Hall of Fameu 2021. - 5 +1 Lana Jurčević na Story Hall of Fameu 2021. - 1

Pokazala je to na svojem primjeru i Lana Jurčević koja je svojim prisustvom uveličala zabavu Story Hall of Fame u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Hrvatska pjevačica na crvenom tepihu pozirala je u naizgled jednostavnoj, ali vrlo efektnoj odjevnoj kombinaciji kojim je dominirala žuta večernja haljina. Nosila je usku bodycon haljinu bez rukava koja je u prvi plan stavila fit figuru pjevačice.

Lana Jurčević na Porinu 2021. - 1 Lana Jurčević: Wow sandale s iglenom potpeticom zbog kojih su svi gledali u noge pjevačice

Poglede je privlačila upečatljiva boja koja se posebno dobro slaže s preplanulom kožom, ali i gornji dio haljine sastavljen od dvije široke trake koje su prekrivale torzo.

Model je bio toliko dug da je u potpunosti sakrio svečane srebrne sandale otvorenih prstiju i s visokom potpeticom koje je Lana Jurčević nosila ispod haljine. Izdanje je, pak, dovršila s malom prozirnom kovčeg-torbicom.

Lana Jurčević na Story Hall of Fameu 2021. - 3 Lana Jurčević u žutoj bodycon haljini za crveni tepih (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju