Grudnjaci koji se nose kao topići trend je koji su rado prihvatile poznate žene, među kojima i naša pjevačica Lana Jurčević. Na svom Instagramu Lana je objavila fotografiju na kojoj je odjevena u udoban grudnjak boje breskve od mekanog baršunastog materijala

Galerija Lana Jurčević Rita Ori grudnjak nosi kao topić Kim Kardashian grudnjak nosi kao topić +1 Bella Thorne grudnjak nosi kao topić Pjevačica Lana Jurčević ljubiteljica je atraktivnih mladenačkih odjevnih kombinacija koje ističu njezinu besprijekornu figuru. Posljednji takav stajling pokazala je fotografijom na Instagramu odjevena u grudnjak boje breskve i metalik ružičastu suknju.

Grudnjak od mekanog baršunastog materijala može se nositi i kao topić, što je trend koji vole i druge poznate žene. Model grudnjaka trokutastih košarica kakav nosi Lana ujedno je i vrlo udoban jer nema žica, a i podatni materijal godi koži.

Koje još poznate žene vole trend nošenja grudnjaka kao topića, pogledajte u fotogaleriji. Pogledajte i Lanu Jurčević u "nevidljivim" tajicama kakve se rijetko tko usudi nositi.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju