Bilo da ste roditelj bebe, predškolca ili tinejdžera, uređenje njihovog prostora je uvijek poseban izazov. U dječju sobu bi se, smatraju stručnjaci, trebala unijeti svježina i mladenačka energija, a istovremeno treba voditi računa o praktičnim aspektima uređenja koji će djeci olakšati svakodnevni život.

Ipak, dok su oni još jako maleni, njihov posebni kutak obično je integriran u roditeljsku spavaću sobu, a uređenje interijera u tom se slučaju prilagođava uređenju ostatka doma. Tim se pravilom vodila i pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević koja je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila video uređenja sobe njezine djevojčice.

Kako sam nacrtala sobicu – tako je i ispala, napisala je Lana ispod videa na Instagramu.

Vodim vas u mini tour baby sobice. Zapravo, ovo je soba koja je i dalje naša, samo što se sastoji od našeg i njenog dijela. Kupila sam tapete preko interneta i ekipa ih je došla postaviti. I ovo je finalni izgled. Ima tu još svašta što bi se trebalo dodati, ali zasad je to – to, rekla je Lana i pitala pratitelje kako im se sviđa uređenje dječje sobice.

U sobi su se smjestili krevetić i komoda u bijelog boji, a posebno je efektna tapeta na zidu, koja dolazi s motivom rascvjetale trešnje i ptičica. U dijelu sobe predviđenom za bebicu našla se i fotelja u sivoj nijansi i retro tepih koji je odlično zaokružio cijelu priču, a u sobu ulazi i puno prirodnog svjetla.

Pratitelji su pohvalili uređenje sobice i mahom su u komentarima postavljali pitanje gdje je naručila predivne tapete. Lana je odgovorila kako se radi o popularnoj internetskoj trgovini Etsy, a ako su vam se svidjele, možete ih pronaći na linku.

  Najslađa soba za djevojčice čiji je najčarobniji dio tapeta s velikim ružama - na stropu Najslađa soba za djevojčice - 4 Najslađa soba za djevojčice - 5 Najslađa soba za djevojčice - 2 +1 Najslađa soba za djevojčice - 1 Praktična i jednostavna: Soba u kojoj dvoje djece imaju svoje malo carstvo Uređenje dječje sobe - 6 Uređenje dječje sobe - 1 Uređenje dječje sobe - 2 +2 Uređenje dječje sobe - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju