Lana Jurčević na svom je Instagramu pokazala odličan mladenački stajling s daškom blagdanskog duha, a pažnju nam je posebno privukla torba iz Carpise koja savršeno spaja eleganciju i praktičnost

Galerija Lana Jurčević nosi Carpisa torbu od 319 kuna - 4 Lana Jurčević nosi Carpisa torbu od 319 kuna - 3 Lana Jurčević nosi Carpisa torbu od 319 kuna - 2 +0 Carpisa, 319 kn Lana Jurčević nosi Carpisa torbu od 319 kuna - 4 Carpisa, 319 kn Foto: Zadovoljna.hr Živahna crvena boja uvijek asocira na božićne blagdane, a za svoj stajling izabrala ju je i pjevačica Lana Jurčević. Kaputić upečatljive crvene boje kombinirala je uz plavo-sive skinny traperice i crne salonke te torbicu talijanskog brenda Carpisa iz božićne kolekcije.

Lana Jurčević na svom Instagramu pokazala je odličan mladenački stajling s daškom blagdanskog duha, a pažnju nam je posebno privukla torba iz Carpise koja savršeno spaja eleganciju i praktičnost

Torba iz linije Natasha V.3 by Carpisa izrađena je od sintetičkog materijala te je dostupna u četiri kombinacije boja: plavo/crvena, crno/električno plava, crno/crvena, boja vina/crna.

Torbica koja savršeno spaja eleganciju i praktičnost ima remen za nošenje preko ramena i preklopni poklopac te će biti nepogrešiv izbor za blagdanska druženja. Može se kombinirati uz razne odjevne stilove, od sportskog do elegantnog, a cijena joj je 319 kuna.
 

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju