Pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda La PIEL, Lana Jurčević, rodila je 29. studenog u Petrovoj bolnici, a unatoč poteškoćama koje su ju pogodile tijekom trudnoće, porod je prošao dobro.

Lana je neko vrijeme trudnoću morala čuvati u bolnici, ali svi su bolovi postali prošlost kada je ostvarila svoju i partnerovu dugogodišnju želju i postala majka.

Objave na društvenim mrežama nisu joj bile prioritet tijekom prvih dana provedenih s njezinom bebom, ali s obožavateljima je sada ipak odlučila podijeliti emotivne prizore.

 

Na Instagramu je pokazala fotografiju svoje i djetetove narukvice, ali i fotografiju ručice svoje prinove. Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet #WeDidIt, kratka je poruka ponosne pjevačice.

Dirljive poruke upućene Lani Jurčević: "Dan danas mi zvone zvukovi inkubatora u glavi..." Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +7 Lana Jurčević

Njezini su joj vjerni obožavatelji, pratitelji, kolege i prijatelji uputili pregršt čestitki i poželjeli puno sreće, ljubavi i divnih obiteljskih trenutaka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju