Rizična trudnoća tema je oko koje se malo priča, a to je ovih dana promijenila pjevačica Lana Jurčević koja s javnosti dijeli intimne trenutke iz bolnice dok prolazi kroz borbu za svoju bebu.

Galerija Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +7 Poruke podrške Lani Jurčević

Lana Jurčević nedavno je na svom Instagramu objavila video iz bolnice u kojoj je završila zbog komplikacija u trudnoći. Kako bi spasili bebu pjevačica je morala primiti velike doze antibiotika i infuziju, a uz video je podijelila i svoju priču koja je mnoge dirnula.

Od tog trenutka ima veliku podršku javnosti, a posebno žena koje poznaju njezinu bol. Neki su je, ipak, prozvali što tako intimne dijelove svog života dijeli s javnosti, a ona im je odgovorila novom porukom koja je ponovno ganula pratitelje.

Objavila je album dirljivih poruka podrške koje su joj poslale brojne žene i objasnila zašto je odlučila ovaj teški period podijeliti s javnosti.

Lana Jurčević Poruke podrške Lani Jurčević (Foto: Instagram@Lana Jurčević)

Kad mi netko kaže: Zašto si objavljivala ove sve stvari do sada, kad ne znaš ishod? A kad ga znaš? Tko ti išta garantira u životu? Stalno radno mjesto do kraja života? Partnera do kraja života? Uspješnu trudnoću, zdravo dijete? Čiji život je predvidiv? Milijun nepoznanica nam je svaki dan na putu…

Ja imam negdje neki svoj osjećaj, na koji imam pravo i koji me vodi. I intuicija mi govori svoje, ali na kraju, bit će kako bude, napisala je Lana Jurčević u objavi na svom profilu na Instagramu.

Poruke podrške toliko su je ganule da je pronašla snagu i zapjevala.

Prvih tjedana sam samo šutjela dok sam pokušavala shvatiti što se događa, a kako je vrijeme odmicalo, par puta kad sam ostala sama u bolničkoj sobi, imala sam potrebu pjevati da se očistim. Postoje te neke pjesme koje baš jako volim i koje me rehabilitiraju, napisala je.

Lana Jurčević Emotivna objava Lane Jurčević: "Neka ova priča bude posvećena svim parovima koji se bore da postanu roditelji"

Trudnica Čuvanje trudnoće: Šest (ne)poznatih istina važnih za trudnice

U galeriji na početku teksta možete pročitati poruke podrške koje su pristigle Lani Jurčević.

Lana Jurčević Poruke podrške Lani Jurčević (Foto: Instagram@Lana Jurčević)

Lana Jurčević: "Ne budimo kritične prema sebi, već svjesne da tijelo ne određuje našu vrijednost" Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 +6 Lana Jurčević - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju