U osmoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" natjecatelji su pokazali kako u njihovoj izvedbi izgledaju samba, rumba, valcer i quickstep, a upustili su se i u plesni maraton, u kojem su pobjedu prema odluci žirija odnijeli Marco Cuccurin i Paula Jeričević.

Osim u izvrsnim plesnim nastupima, još smo jednom dobili priliku uživati i u modnim kreacijama voditeljice Tamare Loos i članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac Navojec.


Diva žirija, kako Larisu doživljava stilist Marko Grubnić, izgledala je spektakularno u crnoj haljini hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Larisa Lipovac Navojec u haljini Aleksandre Dojčinović Larisa Lipovac Navojec u haljini Aleksandre Dojčinović (Foto: Nova TV)

Dugu haljinu krase detalji od tila, među kojima je i jedan dugi rukav, te ima efektan gornji dio s naborima i preklopom. Donji dio haljine prati liniju tijela, a ispod koljena se blago širi.

Predivnu haljinu upotpunio sam cvjetnim detaljima. Stavio sam na Larisu čak dva remena i cvijet kao ogrlicu, objasnio je detalje Larisina izdanja Marko Grubnić i dodao da su svi detalji također dio Aleksandrine kolekcije, odnosno njezina brenda LeiLou.

To inače ne ide uz haljinu, ali to je moj stajling, dodao je stilist i objasnio da je htio haljinu dodatno oplemeniti crnim i ljubičastim cvjetovima kako bi izgledala televizično.

Larisa Lipovac Navojec izgleda fantastično u mini vjenčanici s ogromnim cvijetom Larisa Lipovec Navojec Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa Haljina ima predimenzioniranu aplikaciju u obliku cvijeta +3 Larisa je nosila crno-bijele sandale ukrašene perjem

Mislim da je bila zaista predivna, zanimljiva i jako je bila lijepa, zaključio je Marko.

Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec (Foto: Nova TV)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju