Osim za uživanje u plesu, nedjelja navečer stvorena je i za uživanje u modnim izdanjima članica žirija i voditeljice showa "Ples sa zvijezdama".

Galerija Larisa Lipovec Navojec Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa Haljina ima predimenzioniranu aplikaciju u obliku cvijeta +3 Larisa je nosila crno-bijele sandale ukrašene perjem

Iz tjedna u tjedan Tamara Loos, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić oduševljavaju glamuroznim kreacijama, a prve dvije spomenute dame svake se nedjelje prepuštaju u ruke modnog stilista Marka Grubnića, koji za njih bira kreacije dostojne holivudskog crvenog tepiha.

U sedmoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" Marko je Tamaru Loos odjenuo u mističnu crnu haljinu domaćeg brenda "Royal Bride by Ivana Galić", a nešto potpuno drugačije izabrao je za članicu žirija Larisu Lipovac Navojec.

Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec (Foto: Nova TV)

Naša plesna koreografkinja u jučerašnjoj emisiji blistala je u bijeloj mini haljini, koja je zapravo vjenčanica srpskog brenda Mihano Momosa, iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić, a čije se haljine mogu nabaviti i u Zagrebu, u salonu "I Do Weddings".

Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa (Foto: Nova TV)

Radi se o uskoj haljini koja je dio dizajnerove bridal kolekcije iz 2022. godine, a koju posebnom čini predimenzionirana aplikacija u obliku cvijeta, koji simbolizira vječnu evoluciju, ustrajnost i rast.

Stilist Marko Grubnić rekao nam je da su haljinu začinili lakiranim crnim rukavicama i sandalama s perjem, čime su, kaže, izašli iz nekakve uobičajene varijante.

Unatoč tome što ima ogromni cvijet, ova haljina ostavlja dovoljno prostora za zanimljiv, malo drugačiji stajling, rekao nam je Marko i dodao kako on inače najviše voli crno-bijele kombinacije, koje su uvijek otmjene, a sinoć su išli na jednu malo pomaknutu varijantu u kojoj se, naglašava, Larisa odlično osjećala.

Marko kaže da Larisu doživljava kao divu žirija, a njezinu jučerašnju kombinaciju smatra vrlo efektnom i zanimljivom.

Haljina ima predimenzioniranu aplikaciju u obliku cvijeta Haljina ima predimenzioniranu aplikaciju u obliku cvijeta (Foto: Nova TV)

Na prvi pogled Larisa ima svega na sebi, cvijet, perje, rukavice... Ali sve to skupa izgledalo je fino, kul i urbano i Larisa se super osjećala u tome, kaže Marko, kojem je prije svega bitno da osobe s kojima surađuje budu zadovoljne kombinacijama koje za njih odabere.

Poluprozirna haljina istaknula je noge voditeljice Tamare Loos, a pažnju su privlačile i mrak štikle Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos +5 Tamara Loos u haljini brenda LARIE

Futuristička elegancija: Franka Batelić zablistala u haljini koja spaja dvije odvažne boje Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u 7. emisiji showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić u sedmoj emisiji showa Ples sa zvijezdama +7 Franka Batelić

Inače, takvu haljinu nosila je i pjevačica Nina Badrić na proslavi svog 50. rođendana prošle godine.

Nina Badrić na proslavi 50. rođendana Nina Badrić na proslavi 50. rođendana (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju