Završila je još jedna sezona showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj su pobjedu odnijeli Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Galerija Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec u haljini I Do Weeddings Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama +4 Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić

Tijekom 12 emisija ovog glazbeno-scenskog spektakla imali smo priliku uživati u sjajnom plesu, ali i sjajnim modnim kombinacijama voditeljice Tamare Loos i članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac Navojec, koja je u velikom finalu zablistala u glamuroznoj crnoj kreaciji.

Stilist Marko Grubnić ovaj put je za našu plesnu koreografkinju odabrao haljinu I Do Weddings ukrašenu svjetlucavim resama i perjem. Haljina ima prozirne rukave dužine do ispod lakta, gornji dio prati liniju tijela, a donji se blago širi i završava kratkim šlepom.

Larisa Lipovac Navojec u haljini I Do Weeddings Larisa Lipovac Navojec u haljini I Do Weeddings (Foto: Nova TV)

Ovo je bila Larisina sezona u modnom smislu. Bila je zaista kao diva. Jučer smo se iznenadili kad smo složili cijeli stajling i zaključili da izgleda kao Loreen, to stvarno nismo planirali. Slučajno se tako posložilo, ali jako lijepo i jako simbolično je ispalo na kraju, rekao je o jučerašnjem izdanju Marko.

Pjevačica Loreen Pjevačica Loreen (Foto: Profimedia)

Objasnio je da su haljinu I Do Weddings prilagodili finalnoj emisiji.

Malo smo se poigrali s frizurom i šiškama, izašli smo iz zone komfora i dali smo sve od sebe. Mi smo se jako dobro zabavljali radeći te stajlinge, dodao je Marko. Rekao je i da je crna haljina, koja nije baš tako uobičajena, imala gola leđa, ali taj detalj ljudi nisu mogli vidjeti.

Donji dio rađen je od perja. Na Larisi imamo sve ono što ja volim – perje, šljokice, kristali oko vrata, nisam se štedio kad je u pitanju Larisino izdanje. Iako je to duga crna haljina, ona je vrlo zanimljiva, drugačija i baš posebna. Bilo je ovo holivudsko, glamurozno Larisino izdanje za veliko finale najdražeg showa, zaključio je stilisit.

Franka Batelić u odvažnoj kombinaciji dostojnoj velikog finala „Plesa sa zvijezdama“ Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 +11 Franka Batelić u haljini brenda Zanov

Larisino jučerašnje izdanje, ali i dio kreacija koje je nosila u prijašnjim emisijama pogledajte u galeriji na početku teksta.

Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju