Tajice nisu hlače i ne bi se trebale nositi umjesto njih. No ako je model napravljen od kvalitetnog materijala pretvara se u dobru alternativu za skinny hlače


Tajice nisu hlače, prvo je modno pravilo kada je u pitanju ovaj odjevni komad. Zbog tanašnog i rastezljivog materijala tajice je najbolje nositi uz tunike i haljine, odnosno odjeću koja prekriva guzu i bedra.

S druge strane, uz kratke topiće opravdano ih je nositi tek u teretani, odnosno tijekom izlaganja nekoj fizičkoj aktivnosti.

No neka su pravila stvorena da budu prekršena. Pokazuje to i manekenka Kendall Jenner koja često nosi tajice umjesto skinny hlača, a nikad ne otkriva rub gaćica.



Razlog za to skriva se u kvaliteti istih, odnosno u njezinom omiljenom modelu po imenu Wunder Under kanadskog brenda Lululemon Athletica koje je napravljeno od patentirane Luon tkanine.

Ova tkanina dopušta da koža diše, prekriva tijelo i nudi mu zapanjujuću potporu, te se rasteže u čak četiri smjera. Drugim riječima steže trbuh i bedra, a podiže guzu, zbog čega ga žene rado nose.

Dakako, tajice se prodaju po nešto višoj cijeni od uobičajene – Wonder Under model treba izdvojiti oko 700 kuna, a prva najbliža trgovina koja prodaje ove modele nalazi se tek u Njemačkoj (Glockenbach Showroom, Munchen, Holzstr.30)

U fotogaleriji pogledajte kako ove tajice nosi Kendall Jenner.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju