Ledenko štikle već 50 godina ženama pružaju vrhunski ručno rađeni hrvatski proizvod u čiju su se kvalitetu uvjerile generacija žena.

Postoji neka neobjašnjiva veza između žena i cipele. Žene tu ljubav često opisuju kao strast, kao neku tajnu vezu. Izbor cipele mnogo govori o karakteru same žene, stoga upravo Ledenko svakoj svojoj klijentici omogućuje individualan pristup u kreiranju i osmišljavanju željenog modela, koji uz njihovu izradu i kvalitetu postaju pravo umjetničko djelo u obliku cipele.

Ledenko cipele oduvijek su bile sinonim vrhunske i kvalitetne cipele, koje nikada nisu bile određene trendom ili stilom. Riječ je o cipelama koje prkose vremenu, ustaljenim okvirima i formama, cipelama koje vam omogućavaju da budete svoji, da kroz njih izrazite svoje vizije, želje i ideje.

Aktualna kolekcija Ledenko cipele nameće vlastiti trend, ženstvenost i elegancija kao imperativ, ali s naglašenim detaljima, bilo resicama ili igrom čipke

S Ledenko cipelom uvijek ste u vlastitom trendu kojeg sami kreirate, uvijek ćete biti drugačiji, a svoji.

Splitske štikle svjetske kvalitete

Aktualna kolekcija Ledenko štikle stvorene za vjenčanja, partyje ili izlazak s prijateljicama nameće vlastiti trend, ženstvenost i elegancija kao imperativ, ali s naglašenim detaljima, bilo resicama ili igrom čipke.

Ručno su izrađene od birane i najkvalitetnije kože, autentičan je hrvatski proizvod koji iako je sve manje zastupljen na tržištu, Ledenko je dokaz da jasna ideja, vizija i kreativnost uvijek nađu put do zadovoljnih i sretnih klijenata.

Iza brenda Ledenko stoje Ivan Ledenko i supruga Sandra koji zajedničkim snagama stvaraju i osmišljavaju modnu bajku u kojoj caruju cipele.

Marilyn Monroe davno je izjavila 'Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet' upravo takve su Ledenko cipele, spremne za osvojiti svijet.

Cipele LEDENKO dostupne su u Splitu na adresi Kačićeva 7.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju