Kako u malo vremena pripremiti uravnotežen, nutritivno bogat, jednostavan i ukusan obrok, doznali smo na Ledovoj kulinarskoj radionici i afterwork druženju održanom u srijedu u Zagrebu.

Galerija Ledo kulinarska radionica Ledo kulinarska radionica Ledo kulinarska radionica +1 Niko Čuturić Ana Antunović i Ivana Purković (003)

Pod stručnim vodstvom chefa Stjepana Vukadina i u dinamičnoj, zabavnoj atmosferi, sudionici su stekli nova kulinarska znanja i vještine te otkrili svestranost Ledovih namirnica.

Vođenje radionica ove vrste uvijek mi je inspirativno iskustvo. Veseli me vidjeti sudionike koji aktivno uče i uživaju u savladavanju novih vještina. Kad govorim o gastronomiji, uvijek naglašavam važnost strasti prema hrani i sve oko sebe potičem na istraživanje njihove profesionalne i kreativne strane. Vjerujem da s današnje radionice svi odlazimo obogaćeni novim iskustvom i da ćemo naučeno primijeniti i u vlastitom domu, poručio je chef Stjepan Vukadin.

Chef Vukadin je, koristeći Ledove namirnice, pokazao kako u samo pola sata možemo pripremiti praktično i ukusno jelo, a dostojno brojnih restorana. U pripremi jela iz prvog su reda uživale i brojne poznate osobe iz svijeta gastronomije, poput gastroblogerice Janje Benić i Ane Antunović, bivše natjecateljice kulinarskog showa Masterchef i popularne gastroblogerice poznatije kao Kuhana i pečena.

Ledo kulinarska radionica Niko Čuturić Ana Antunović i Ivana Purković (003) (Foto: PR)

Osim toga, uzvanici su se i sami okušali u pripremi jela, a za inspiraciju im je poslužio širok asortiman Ledovih proizvoda. Kako bi cijela radionica bila još zabavnija i uzbudljivija, goste je na radnim jedinicama dočekala jedna tajna namirnica, kao i obrok u danu kojem njihovo jelo mora odgovarati. Rezultat toga bio je niz nutritivno uravnoteženih obroka na bazi ribe i povrća koje svatko od nas može jednostavno pripremiti u udobnosti vlastitog doma, idealnih za nadolazeće blagdane.

Ledo kulinarska radionica Ledo kulinarska radionica (Foto: PR)

Radionica je bila fokusirana na demonstraciju jednostavnosti i svestranosti pripreme jela, ali s jednim važnim ciljem − promicanjem nutritivno uravnoteženog i praktičnijeg načina života.

Ideja je bila pokazati kako Ledo svojim asortimanom potrošačima osigurava sve potrebno čime na jednostavan i brz način mogu kreirati nutritivno bogata i ukusna jela, prilagođena užurbanom načinu života. Vjerujemo da su sudionici s naše radionice otišli obogaćeni novim receptima, inspiracijom i kreativnošću.

S ponosom nosimo titulu lidera u segmentu zamrznute hrane i posvećeni smo tome da tržištu ponudimo širok izbor visokokvalitetnih namirnica koji svake godine nadopunjujemo novitetima, izjavila je Ivana Miličić, brend menadžerica u Ledo plusu.

Ledo kulinarska radionica Ledo kulinarska radionica (Foto: PR)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju