Kada se čini da je posjet bilo kojem zabavnom parku sada dalje nego ikada prije, magija interneta pobrinula se da i u svoje domove donesemo djelić veselja djetinjstva.

Naime, u poznate Disneyjeve parkove diljem svijeta, kao i u Legoland, sada možemo ući uz nekoliko klikova mišem, i to iz udobnosti vlastita doma.

OD VOŽNJI DO ISTRAŽIVANJA SKRIVENIH ZANIMLJIVOSTI

Virtualne vožnje u kojima se može uživati iz udobnosti vlastita kauča zasigurno su nešto što će ovih dana uljepšati djeci slobodne sate.

Disneyevi parkovi diljem svijeta su zatvoreni, a iako ne postoji službeno virtualno vođenje čitavim parkom, prijašnji posjetitelji odlučili su podijeliti svoje snimke nekih od najpopularnijih vožnji, pa se tako može uživati u ozračju Ledenog kraljevstva, Indiane Jonesa, Alise u zemlji čudesa, Male sirene i brojnih drugih dragih nam priča.

No tura Disneylandom nastavlja se i daleko iznad toga. Naime, postoji i mobilna aplikacija za Android i iOS naziva My Disney Experience u kojoj se može naučiti kako nacrtati omiljene Disneyjeve junake, otkriti dodatne zanimljivosti o njihovim zabavnim parkovima diljem svijeta, igrati igre s prijateljima na internetu, fotografirati se uz pozadine s omiljenim likovima, naučiti kako uz malo truda pripremiti jela koja se spremaju u njihovim parkovima ili pak ona koja se spominju u Disneyjevim animiranim filmovima.

KOCKICA DO KOCKICE

Ako je pak vaše dijete ili i sami ljubitelj najpoznatijih kockica i sklopivih dijelova na svijetu, "uputite se" u Legoland. Ne morate samo sklapati male plastične dijelove i stvarati vlastite dvorce, automobile ili dinosaure na udobnosti tepiha, nego možete zaviriti i u samu unutrašnjost parka.

Tako ćete vidjeti sve od hotela ukrašenih u pravom Lego stilu, skulptura na koje su utrošeni milijuni kockica, čitav kompleks posvećen Nintendo igrama, vožnje u kanuima, piramide, zmajeve, pa sve do restorana u kojem bi poželio jesti svaki pravi pirat.
I sve to možete vidjeti diljem svijeta jer se može zaviriti u njihove parkove od Danske do Tokija.

Dakle, samo nekoliko klikova mišem i pustolovina može početi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju