Trendovi dolaze i prolaze, a modni klasici su ti koje se uvijek isplati imati u ormaru. Radi se o obući i odjeći na koju ne utječu trendovi, koja uvijek izgleda dobro i koja nikad ne skuplja prašinu na dnu ormara.

Galerija Lejla Filipović Zara, snižen sa 129 naa 69,99 eura Mango, snižen sa 199,99 na 159,99 eura +3 Scotch & Soda (Europa92), snižen s 329,95 na 197,97 eura

Na popisu modnih klasika nalazi se i bež kaput koji izgleda elegantno i sjajan je dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Kada je u pitanju popularnost, bež kaputi već godinama stoje uz bok omiljenim crnim kaputima, a bež kaput u svojoj garderobi ima i Lejla Filipović.

Nosi ga i na posljednjoj objavi na Instagramu. Njezin model iima pojas za stezanje oko struka i krzneni detalj na ovratniku.

Lijepa Lejla uz kaput nosi crne čizme do koljena s visokom blok potpeticom koje također imaju svoje mjesto na popisu modnih klasika.

Izdanje kojem će svaka ljubiteljica klasike dati čistu peticu upotpunila je crnom torbom modne kuće Ganni i sunčanim naočalama.

Za sve božavateljice bež kaputa, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela koje možete kupiti na sniženju.

Mrak haljina Lejle Filipović koja vizualno produžuje figuru Lejla Filipović uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 2 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 3 +0 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 1

Nepogrešiva haljina koja Lejli Filipović tako dobro pristaje Lejla Filipović Zara, snižena s 39,95 na 25,99 eura Mango, snižena s 39,99 na 27,99 eura +3 H&M, 24,99 eura
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju