Lejla Filipović redovito dobiva pohvale za svoje modne odabire, a jednako kao u elegantnim večernjim toaletama, odlično izgleda i u sportskim odjevnim izdanjima.

Galerija Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 2 Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 3 Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 1 +0 Lejla Filipović

Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom posjetila je sportsku manifestaciju na otvorenom održanu u Zagrebu u organizaciji jedne sportske trgovine. Na događanju pod nazivom ''Moj sport za nadolazeću školsku godinu'' kojim se promovira bavljenje sportom od školskih dana, lijepa mama i njezina djeca ondje su uživali u raznim sportskim aktivnostima, a s obzirom na prigodu, izabrali su i prikladnu sportsku odjeću.

Stradivarius, 199 kuna Lejla Filipović: (Jedine) traperice koje konkuriraju "skinny" modelima

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Trenirka-traperice koje "nije briga" nosi li žena XS ili XL veličinu

Lejla je odjenula crni rebrasti top s lagano puf rukavima, što je ove sezone veliki trend, te crne hlače sportskog kroja izrađene od čipke. Udobnost hlačama daje guma na predjelu struka, dok im djelomično prozirna čipka daje dozu finoće i čini ih atraktivnima. Lijepa misica dodala je još crne tenisice i ruksak, a od nakita decentne okrugle naušnice.

15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 4 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 1 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 11 +12 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 14

Hlače izrađene od čipke mnogi možda ne mogu zamisliti u kombinaciji s tenisicama, ali kada hlače dolaze u ovakvoj sportskoj varijanti, bez problema se mogu spojiti s tenisicama.

Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 1 Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju