Lejla i Tarik Filipović sa svojom djecom posjetili su Kanadu, a Lejla je na svom Instagramu objavila obiteljsku fotografiju snimljenu na mostu Humber Bay Arch Bridge koji se nalazi u Torontu. Pažnju je privukla i Lejlina odjevna kombinacija, naročito udobne traperice koje se mogu nositi i kao trenirka.

Lejla Filipović izabrala je ležeran model traperica koje u predjelu struka imaju gumu te sežu do sredine listova. Traperice ispranog izgleda podsjećaju na trenirku te djeluju vrlo udobno i nosivo. Svakako je riječ o modelu koji dobro pristaje bez obzira na to nosi li žena veličinu XS ili XL.

Lejla Filipović izabrala je ležeran model traperica koje u predjelu struka imaju gumu te sežu do sredine listova

Trenirku-traperice ljepotica je kombinirala uz sivu majicu s kratkim rukavima ukrašenima šarmantnim detaljem u obliku volančića te uz sivu majicu dugih rukava koju je svezala oko struka. Upečatljive su i Lejline tenisice brenda Puma, a riječ je o baš slatkom "bucmastom" bijelom modelu ukrašenom volančićima sa šarenim đonom u svijetlozelenoj, ružičastoj, narančastoj, plavoj i zlatnoj boji.

Slika nije dostupna Kako je predivna! Lejla Filipović u oskarovskoj haljini na 25. Sarajevo film festivalu

Bikini gaćice iz trgovina 2019. - 4 Lejla Filipović: Bikini gaćice koje kamufliraju trbuščić na plaži

Možemo reći da je riječ o Lejlinim novim omiljenim tenisicama koje je već nosila u Sarajevu za vrijeme Sarajevo Film Festivala, a s obzirom na atraktivnost modela ljubav prema njima potpuno je razumljiva.

Pogledajte i 13 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje svakom izdanju daju šik izgled:

13 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje svakom izdanju daju šik izgled Žena u bijelim tenisicama Bijele tenisice iz novih kolekcija - 6 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 3 +10 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 1
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju