Zagrebački HNK sinoć je ugostio brojne poznate osobe koje su došle na ekskluzivni VIP šoping komercijalnog modnog brenda H&M.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović na ekskluzivnom šopingu brenda H&M H&M, 39,99 eura (297 kuna) +3 Nina, 641 kuna

Povod ovog događanja bilo je predstavljanje njihove nove kolekcije nastale u suradnji sa slavnim talijanskim dizajnerom Giambattistom Vallijem.

Kolekcija službeno kreće u prodaju 7. studenog, a među poznatim damama koje su imale priliku prije svih ugrabiti najpoželjnije komade bila je i Lejla Filipović.

Lejla Filipović na ekskluzivnom šopingu brenda H&M Lejla Filipović na ekskluzivnom šopingu brenda H&M (Foto: PR)

Lijepa Lejla izgledala je fantastično u pomalo romantičnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je dominirala točkasta haljina s voluminoznim rukavima. Haljinu je u struku stegnula crnim remenom ukrašenim efektnom kopčom, a odabrala je i ručnu torbicu brenda ELFS u crnoj boji.

Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 1 Giambattista Valli x H&M: Predstavljanje kolekcije uz dirljivu baletnu predstavu

Na nogama je imala takozvane čizmice-čarape s baršunastim finišem koje su se sjajno uklopile u ovo izdanje.

S obzirom na to koliko su lagane i od kakvog su materijala napravljene, takav tip gležnjača žene uglavnom izbjegavaju tijekom kišnog vremena jer noge u njima baš i nisu zaštićene, ali zato su odličan odabir za suhe jesenske dane i(li) događanja u zatvorenom prostoru.

U galeriji pogledajte nekoliko modela čizmica čarapa po uzoru na Lejlu Filipović.

H&M, 39,99 eura (297 kuna) H&M, 39,99 eura (297 kuna) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju