Lejla Filipović na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je na svojem Instagramu podijelila i jedno vrlo urbano i nosivo izdanje.

Galerija Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Sisley karirano odijelo Sisley palazzo hlače kariranog uzorka +0 Sisley karirani sako

Lejla Filipović podijelila je na svojem Instagramu fotografiju iz modne prijestolnice Milana na kojoj pozira u jednoj od najstarijih trgovačkih galerija u Italiji i popularnoj šoping-meki Galleriji Vittoria Emanuelea II.

Bivša hrvatska misica za istraživanje Milana i njegovih modnih kutaka odabrala je urbanu, ali istovremeno i udobnu kombinaciju kojom je dominiralo dobro krojeno karirano odijelo decentnog uzorka.

Iako Lejli nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno produživanje nogu i cijele figure, ipak je odabrala model hlača s tim efektom. Točnije, nosila je palazzo hlače visokog struka s prorezima na nogavicama i odgovarajući sako talijanskog modnog brenda Sisley.

Ispod kariranog sakoa nazirala se pripijena majica u bež boji, a izdanje je upotpunila parom visokih tenisica ravnih potplata. Na svojem je primjeru dokazala da se neka odijela mogu nositi s cipelama visokih potpetica, ali i sportskim tenisicama.

Lejla Filipović: Top izdanje za uživanje u zadnjem danu 2022. godine Lejla Filipović Lejla je još jednom oduševila modnom kombinacijom Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba +1 Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba

Lejla Filipović: Štikle "zavodnice" koje i malu crnu haljinu stavljaju u drugi plan Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 2 Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 1 Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 3 +1 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog'

Lejla Filipović izdanje je zaokružila s dva smeđa detalja – francuskom kapom u boji kave i kožnatom torbicom u boji konjaka hrvatskog brenda Noha Design.

Sisley karirano odijelo Sisley karirano odijelo (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju