Nakon što je lani u rujnu imao premijeru u Barceloni, film "42 sekunde", u kojem jednu od glavnog uloga ima i Tarik Filipović, u ponedjeljak je premijerno prikazan u Zagrebu. U kinu Kaptol Boutique Cinema okupili su se brojni uzvanici, a Tarik je došao u pratnji svoje obitelji, supruge Lejle Filipović i sinova Dine i Armana.

Galerija Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 5 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 3 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 2 +2 Viktorija Rađa i Lejla Filipović na premijeri filma '42 sekunde' u Zagrebu

Biografska drama "42 sekunde" priča je o španjolskoj vaterpolskoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama 1992., na kojima je Furija osvojila srebro. Film je to i o Draganu Matutinoviću, izborniku iz Hrvatske koji je Španjolsku odveo do titule svjetskih viceprvaka.

Legendarnog Splićanina Dragana Matutinovića, koji u Španjolskoj i danas ima status božanstva jer ih je kao izbornik vaterpolske reprezentacije odveo do olimpijskog finala, u "42 sekunde" glumi Tarik Filipović, koji je u filmu pokazao i znanje španjolskog jezika.

Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 2 Lejla i Tarik Filipović sa sinovima Dinom i Armanom na premijeri filma '42 sekunde' (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Tarik i Lejla Filipović zajedno su pozirali na crvenom tepihu zagrebačke premijere u kinu Kaptol Boutique Cinema, a pridružili su im se i njihovi sinovi, Dino i Arman. Na premijeru sportske vaterpolske drame došli su i poznati vaterpolisti, među kojima i Dubravko Šimenc, Perica Bukić i Vito Padovan, a svečano događanje nije propustila ni supruga košarkaške legende Dine Rađe, bivša misica Viktorija Rađa.

Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 4 Viktorija Rađa i Lejla Filipović na premijeri filma '42 sekunde' u Zagrebu (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Viktorija i Lejla skupa su stale pred fotoobjektive, a dvije misice bile su modno usklađene u jednobojnim odijelima. Lejla se odlučila za odijelo ružičaste boje s dužim sakoom ukrašenim satenskim umecima na rukavima, ovratniku i džepovima te hlačama koje se šire u lagani trapez, dok je Viktorija odjenula crveno odijelo s malo kraćim sakoom i hlačama širokih nogavica na crtu vrećastog kroja.

Više mi se sviđa stajling:

glasova:

Severina: "Rastezljive" štikle koje dio žena opisuje kao vrlo neudobne Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Severina na premijeri filma +3 Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta

Boja, kroj, detalji... Vanna u hlačama koje imaju sve što želimo od hlača u proljeće i ljeto Vanna Vanna u plisiranim hlačama s ombre efektom Vanna je nosila hlače brenda Marc Cain +2 Hlače brenda Marc Cain

Lejla je svoj stajling upotpunila zlatnim sandalama s velikim zelenim kamenom i zlatnom torbicom, a Viktorija bijelim cipelama na špic i srebrnom ručnom torbom. Obje ljepotice nosile su minimalan nakit, Viktorija Rađa crnu ogrlicu, a Lejla Filipović zlatni prsten i elegantne naušnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju