Zagrebački Velvet sinoć je bio mjesto okupljanja za sve ljubitelje i prijatelje Sarajevo Film Festivala, koji se ove godine održava od 16. do 23. kolovoza.

Galerija Zara, 299 kuna H&M, 41,99 eura (311 kuna) Mango, 349 kuna +0 Dorothy Perkins, 14,50 funti (121 kun)

Sarajevo za vrijeme Festivala promijeni svoj izgled i ritam. Pozivam vas da dođete, osjetite poseban ritam grada, uživate u filmovima i programima Sarajevo Film Festivala i da budete među gotovo 80.000 zadovoljnih gostiju grada filma, rekao je tom prigodom Nermin Muzur, predsjednik Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo, a direktor festivala Mirsad Purivatra predstavio je i žiri Natjecateljskog programa koji će birati najbolji dokumentarni film.

Na druženje su, između ostalih, stigli Lejla i Tarik Filipović, redoviti gosti Sarajevo Film Festivala.

Lijepa Lejla izgledala je sjajno u crnoj haljini s cvjetnim uzorkom. Model midi haljine "konzervativnog" kroja s dugim rukavima i visokim ovratnikom u struku je stegnula remenom te nadopunila visokim čizmicama na vezanje i crnom torbom.

Kada umjesto klasične crne haljine poželite nešto razigranije, ali i dalje decentno, ovakva jednostavna i ženstvena tamna haljina sa suptilnim uzorkom sjajan je odabir za većinu prigoda i nikad vas neće razočarati.

U galeriji pogledajte nekoliko modela cvjetnih haljina po uzoru na Lejlu Filipović.

Zara, 299 kuna Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju