Lejla Filipović pratila je svog supruga Tarika Filipovića na premijeri filma "42 segundos" u Barceloni, biografske drame o španjolskoj vaterpolskoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama 1992. na kojima je Furija osvojila srebro. Film je to i o Draganu Matutinoviću, izborniku iz Hrvatske koji je Španjolsku odveo do titule svjetskih viceprvaka.

Legendarnog Splićanina Dragana Matutinovića, koji u Španjolskoj i danas ima status božanstva jer ih je kao izbornik vaterpolske reprezentacije odveo do olimpijskog finala, u "42 segundos" glumi Tarik Filipović koji je u filmu pokazao i znanje španjolskog jezika.

Na premijeri filma u Barceloni uz Tarika je bila i supruga Lejla Filipović koja je blistala u elegantnoj odjevnoj kombinaciji sačinjenoj od klasične bijele košulje te voluminozne suknje mini kroja s debljim crno-bijelim prugama i ukrašene velikim djetelinama.

Šarmantno modno izdanje dodatno je podigla baršunastim sandalama ljubičaste boje iz zagrebačkog concept storea Burtuqaali specijaliziranog za obuću prepoznatljivog ženstvenog dizajna sa zanimljivim detaljima.

Lejline štikle tako krasi velika mašna koja tom modelu daju dozu nježnosti i romantičnosti, kao i tanki remenčić oko gležnja.

Lejla Filipović: Nepogrešiva košulja za posao i večernji izlazak u kojoj se dame osjećaju ženstveno Lejla Filipović voli nositi bluze od podatnih materijala Zara svilena bluza, 549,90 kn Mango satenska košulja, 169,90 kn +1 Boohoo satenska bluza, 177 kn

Lejla Filipović u bikiniju Lejla Filipović: Bikini gaćice koje vizualno izdužuju noge i naglašavaju struk

Lejla je stajlingu dodala malu crnu torbicu retro dizajna te veliki sivi prsten u obliku cvijeta, dok je usne dodatno naglasila tamnijom nijansom ruža.

Predivna noć u Barceloni, napisala je Lejla Filipović uz fotografiju snimljenu pored olimpijskog bazena u Barceloni.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju