Lejla Filipović i kraj kolovoza provodi u rodnom Dubrovniku u kojem je, kao i u ostatku naše obale, počela postsezona. To znači da je turista nešto manje pa i u večernjim satima gužva u gradu nije toliko velika. Lejla je večernjoj šetnji bila s mamom i sestrom te je na Instagramu objavila fotografiju njih tri.

10 kultnih kupaćih kostima svih vremena +0 Pamela Anderson

Prije toga šarmantna ljepotica pokazala je da i dalje uživa u morskim radostima objavivši fotografiju u bikiniju.

Za fotografiju kojom je obilježila kraj kolovoza na moru Lejla Filipović odabrala je model bikinija bež nijanse jednostavnog kroja koji naglašava ženstvenu figuru. Gornji dio je u obliku trake, a takav model dobar je odabir ako ne želimo vidljive tragove od sunčanja jer nema naramenice.

Donji dio bikinija su gaćice visokog struka koje su sa strane spojene zlatnim metalnim kopčama. Riječ je o kroju gaćica koji vizualno izdužuje noge te naglašava struk pritom kamuflirajući trbuščić ukoliko žena želi eventualne "nedostatke" učiniti manje vidljivima. Uz ženstveni bikini Lejla je nosila slamnati šešir i malo nakita, između ostalog i efektnu narukvicu oko gležnja.

Lejla Filipović voli nositi bluze od podatnih materijala Lejla Filipović: Nepogrešiva košulja za posao i večernji izlazak u kojoj se dame osjećaju ženstveno

Lejla Filipović Lejla Filipović: Tako lijepa suknja koja voli i ženstvene štikle i ravne natikače

Lejlina ljepota i ovoga je puta mnoge očarala te je dobila brojne komplimente.

Još uvijek lijepa i zgodna kao nekad kad sam navijala za tebe gledajući prijenos izbora Miss Hrvatske, jedan je od komentara na fotografiju Lejle Filipović objavljenu na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju