Haljine A kroja su svevremenska klasika koje obožavaju žene svih generacija. To i ne čudi ako je poznato da ovaj kroj transformira figuru te vizualno smanjuje predio struka.

Haljine A kroja voli i Lejla Filipović, koja je na svojem Instagramu nedavno podijelila iznimno nosiv ljetni model s potpisom dizajnera Ivana Friščića. Točnije, bivša hrvatska misica podijelila je fotografiju sa snimanja nove ljetne kolekcije brenda DeLight čije je zaštitno lice.

Lejla Filipović na fotografiji koju je objavila na Instagramu pozira u svilenom modelu kratkih rukava zavezanom na predjelu struka koji dopire do ispod koljena. Uz haljinu nosi bijele sandale otvorenih prstiju s remenčićem oko gležnja i s visokim potpeticama koje su se sjajno uklopile u ovu damsku modnu priču.

Nova ljetna kampanja hrvatskog modnog brenda DeLight obiluje modelima od najfinijih prirodnih tkanina podstavljenih svilom koje prizivaju ponovnu lakoću življenja. I ovoga puta riječ je o komadima za moderne i samouvjerene žene s dozom bezvremenske elegancije.

No za razliku od prethodnih kolekcija kojima su dominirala ženska odijela prednost je ovoga puta dana haljinama – i to fleksibilnim modelima koji se mogu nositi na posao, u večernji izlazak, na svadbe i druge svečane proslave.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Najudobniji model haljine koji laska svakoj figuri

Volim stvarati modu za stvarne žene, klasičnu ali opet s pomakom. Naši komadi se mogu nositi godinama, i taj koncept njegujemo i upravo zato fokus stavljamo na najkvalitetnije materijale i bezvremenske krojeve, koji se lako prilagode svakoj građi tijela i većim konfekcijskim veličinama.

 

Naše klijentice su ozbiljne žene koje cijene kvalitetu tkanine i umijeće izrade, jer sve radimo na način na koji se to radilo u nekim minulim desetljećima u kojima su te karakteristike bile standard, a sada postale luksuz koji se može rijetko pronaći i kod najprestižnijih svjetskih brendova, otkrio je Ivan Friščić, stilist, dizajner i vlasnik brenda.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: "Pariški" kaput stvoren za nošenje uz crvene gležnjače i traperice

Lejla Filipović zaštitno je lice ljetne kolekcije brenda DeLight. Što sve ona nudi pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju