Prije nego se Zagreb, s dolaskom sezone godišnjih odmora, isprazni, prve tjedne ljeta u metropoli obilježit će i društvena događanja koja su prilika za susresti se i podružiti s dragim ljudima. Prigoda su i za odjenuti elegantne i ženstvene toalete, a u jednoj takvoj haljini za pamćenje pojavila se i Lejla Filipović.

Zajedno sa suprugom Tarikom Filipovićem, Lejla Filipović bila je među gostima na beauty eventu održanom u hotelu Esplanade u Zagrebu. Lejla je blistala, a njezina haljina senzualnog i zanimljivog kroja domaćeg brenda eNVy room u trenutku je privukla pažnju.

Donji dio haljine u bijeloj lijepo prati liniju tijela te odnaprijed seže do ispod koljena dok je odostraga malo duža te lijepo lepršava. Gornji dio haljine je nalik crop-topu s naboranim rukavima na mali puf i dolčevita kragnom.

Haljina s prednje strane izgleda mrak, no sa stražnje je posebno zanimljiva i senzualna jer su leđa gotovo potpuno gola, pokrivena tek s nekoliko trakica na predjelu lopatica. Nema sumnje da je ovo još jedno Lejlino izdanje za pamćenje, a ljepotica kreaciju modnog dvojca eNVy room nosi zaista besprijekorno.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Skinny trenirka koja ocrtava tijelo poput uskih traperica

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Najudobniji model haljine koji laska svakoj figuri

Outfit za izlazak sa suprugom Lejla Filipović dovršila je s glamuroznim sandalama u kombinaciji bijele i nude boje te svjetlucavim detaljima te crnom mini torbicom. Svijetloplava kosa svezana u ležernu ljetnu frizuru dodatno je osvježila i pomladila šarmantnu ljepoticu.

U komentarima na Instagramu Lejla je dobila mnoštvo komplimenata, pa su joj tako laskali i da izgleda poput miss svijeta, a glumica Daria Lorenci Flatz poručila joj je da je naljepša žena koju zna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju