Posljednji dan 2022. godine mnogi su iskoristili za druženja na gradskim ulicama. Jedan od razloga je, naravno, i sunčano i toplo vrijeme zahvaljujući kojem se puno lakše uživa na otvorenom.

Galerija Lejla Filipović Lejla je još jednom oduševila modnom kombinacijom Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba +1 Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba

Centar Zagreba su, između ostalih, pohodila su i brojna poznata lica, a među njima i bračni par Lejla i Tarik Filipović.

Lijepa Lejla je i ovaj put pokazala sjajno modno izdanje. U druženju u centru Zagreba uživala je odjevena u kombinaciji koja nije mogla proći neprimijećeno, najvećim dijelom zahvaljujući  kaputu u upečatljivoj plavoj boji.

Lejla je još jednom oduševila modnom kombinacijom Lejla je još jednom oduševila modnom kombinacijom (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Ispod kaputa nosila je bijelu košulju i tamni sako od tvida sa svjetlucavim nitima, dok su donji dio kombinacije činile kratke kožnate hlače i crne kožne čizme do koljena sa špicastim vrhom.

Lejla Filipović: Opasno dobre čizme kojima je uska haljina sjajan par Lejla Filipović Lejla Filipović nosi čizme domaćeg brenda ELFS Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 3 +2 Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože

Kombinaciju je upotpunila okruglim zlatnim naušnicama i upečatljivim prstenom dok je u ruci nosila crnu torbicu.

Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba Lejla i Tarik Filipović prošetali centrom Zagreba (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju