Lejla Filipović produženi vikend provela je uživajući u svom rodnom Dubrovniku, a sunčano vrijeme bilo je savršena prigoda za odijevanje divnih modnih kombinacija.

Zvijezda jedne od tih kombinacija bila je duga haljina brenda "AL Made By Sisters", iza kojeg stoje sestre Lejla Hodović i Aida Čamdžić.

Detalj koji bordo haljinu jednostavnog kroja podiže na jednu višu razinu su otvorena leđa, zahvaljujući kojima svaki odjevni komad postaje još ženstveniji i senzualniji.

Haljinu dugih rukava s trakicama koje se vežu oko vrata Lejla je uparila s narančastim natikačama na blok-petu. Nosila je i upečatljivu narukvicu Werkstatt studija.

Lejla Filipović i Viktorija Rađa: Modni "dvoboj" dviju misica u jednobojnim odijelima Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 5 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 3 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 2 +2 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 4

Ljubavi ćemo pjevat, la musica di notte, napisala je lijepa Lejla ispod videa objavljenog na Instagramu, a njezini pratitelji poručili su joj da je baš sve na snimci prekrasno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju