"Wow", "Divnica", "Uvijek najljepša i najelegantnija" samo su neki od komentara ispod objave Lejle Filipović na Instagramu na kojoj pozira u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji.

Galerija Lejla Filipović u suknji od umjetne kože iz H&M-a Lejla Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +6 Lejla Filipovć

Na fotografiji koja je prikupila na stotine lajkova, lijepa Lejla pozira u bijelom sakou brenda Dresscode s reverima i kopčanjem na jedan gumb. Ispod sakoa nosi elegantnu haljinu midi dužine napravljenu od rebrastog materijala.

Detalj koji je razigrao izdanje i učinio ga mamcem za poglede su gležnjače s omiljenim leopard uzorkom. Ovaj uvijek popularni uzorak hit je iz sezone u sezonu.

Tijekom nedavno održanog Tjedna mode u Kopenhagenu bio je jedan od trendova koji su obilježili street style izdanja. Razlog popularnosti je vrlo jednostavan - samo jedan detalj s leopard uzorkom cijelo izdanje podiže na jednu višu razinu. U Lejlinu slučaju to su bile gležnjače.

Lejla je izdanje upotpunila crnom torbicom i okruglim naušnicama.

S obzirom na to da Lejlina izdanja redovito privlače pozornost zaljubljenica u modu, u galeriji na početku teksta izdvojili smo mali dio njezinih kombinacija koje vam mogu poslužiti kao izvor modne inspiracije za razne prigode.

Izdanje Lejle Filipović u kojem jednako oduševljavaju sako, čizme i torba Lejla Filipović ELFS sako Torba modne kuće Ganni +1 ELFS sako

Lejla Filipović: Suknja koja sužava struk i produžuje noge, a savršena je za izlaske Lejla Filipović ljubiteljica je crne boje i svevremenske elegancije Stradivarius suknja, 25,99 eura C&A suknja, 15,99 eura +1 Mango suknja, 45,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju