Lejla Filipović ljubiteljica je svevremenskih odjevnih komada koje uvijek izgledaju lijepo i u modi. Ne čudi stoga što često poseže i za profinjenim kombinacijama sastavljenima od nepogrešivih komada u crnoj boji.

Galerija Lejla Filipović ljubiteljica je crne boje i svevremenske elegancije Stradivarius suknja, 25,99 eura C&A suknja, 15,99 eura +1 Mango suknja, 45,99 eura

Lejla Filipović na društvenim mrežama često dijeli inspiracije za svoje modne igre. Nedavno je podijelila i jednu jednostavnu kombinaciju savršenu za blagdanska druženja s prijateljima.

Bivša hrvatska misica zablistala je na jednom događanju u Zagrebu u nepogrešivoj kombinaciji sastavljenoj od odjevnih komada i modnih dodataka u crnoj boji.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje struka niti produživanje nogu, ipak je odabrala jednostavan model suknje s tim efektom. Točnije, nosila je crnu suknju visokog struka s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine ženstvene adute.


Suknju je sparila s efektnim topom s jednim dugim rukavom koji je razigrao cijelu kombinaciju, a koji je imao efektni prorez na prednjem dijelu.

Ispod poruba suknje provirivale su kožnate čizme visokih sara i povišenih potpetica, ali i mrežaste čarape koje su cijelom izdanje podarile dozu prigušenog seksepila. Cijelo izdanje zaokružila je s decentnim izborom nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih suknji za blagdane po uzoru na Lejlu Filipović.

C&A suknja, 15,99 eura C&A suknja, 15,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Lejla Filipović: Detalj zbog kojeg je omiljena prugasta košulja postala baš posebna Lejla Filipović Košulja brenda Reserved - 3 Košulja brenda Reserved - 4 +1 Košulja brenda Reserved

Haljina Lejle Filipović ima baš sve što volimo u ljetnim mjesecima Lejla Filipović Lejla Filipović u šarenoj haljini Šarena haljina stvorena za ljeto - 2 +2 Šarena haljina stvorena za ljeto - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju