Odijela koja se osim krojem ističu i odvažnom bojom postala su nezaobilazni dio mnogih ormara.

Galerija Lejla Filipović Zara, 299,90 + 249,90 kn Mango, 549,90 + 349,90 kn +3 Reserved, 599,90 + 259,90 kn

Odijelo je, naime, odjevni komad zahvaljujući kojem u svakom trenutku izgledamo dotjerano i elegantno, a kada se spoji s odvažnom bojom, dobivamo savršen proljetni dodatak svakom ormaru koji je nosiv u svim prigodama.

Svih supermoći dobrog odijela svjesna je i Lejla Filipović, koja ih često bira za odlazak na razne manifestacije i događanja.

Tako je na svojem profilu na Instagramu podijelila i fotografiju s jednog događanja u Sarajevu na koje je odlučila odjenuti odijelo boje fuksije hrvatskog brenda DeLight, koje se bira kada na najlakši i mogući način želimo postići "wow" efekt.

Kombinaciju je upotpunila smaragdno zelenom torbicom modnog brenda ELFS i zlatnim sandalama na visoku potpeticu s efektnim detaljem na prednjem dijelu.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Lagane hlače u divnoj boji koje ljeti nemaju konkurenciju

Kosa oblikovana u blage valove i zlatne naušnice bili su točna na "i" idealne proljetne kombinacije kojoj je teško naći manu.

Ako biste i sami na nekom skorašnjem događanju rado zablistali u odijelu, u našoj galeriji smo po uzoru na Lejlin odabir izdvojili nekoliko primjeraka u najdivnijim proljetnim bojama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju