Ženstveni, damski stil Lejla Filipović njeguje već godinama, a šarmantna ljepotica svoje modne odabire uvijek začini zgodnim modnim detaljima koji stajling učine posebnim i drugačijim. Tako je za event jednog kozmetičkog brenda odabrala elegantnu kombinaciju koju je podigla sa zelenom torbicom domaćeg brenda Elfs.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović nosi kožnatu zelenu torbicu domaćeg brenda ELFS Reserved, 239,90 kn +4 H&M, 151 kn

Svoj proljetni stajling za druženje održano u jednom zagrebačkom restoranu Lejla Filipović složila je od klasične bijele košulje koju je nosila s podvinutim rukavima. Uz laganu košulju izvrsno su pristajale također laganije hlače lepršavih nogavica u lijepoj plavoj boji. Hlače se vežu oko struka te imaju lagane falde.

Takav model hlača idealan za proljetne i ljetne kombinacije može se nositi i uz potpetice i ravni đon, a Lejla se ovoga puta odlučila za ravne natikače ukrašene debelim lancem, detaljem koji je ove sezne veliki trend kada je o obući riječ.

Lejla Filipović Lejla Filipović u hlačama bez kojih mnoge žene ne mogu zamisliti ljeto

Lejla Filipović Lejla Filipović: Tenisice koje se s lepršavim haljinama slažu jednako dobro kao visoke potpetice

Outfitu za beauty event Lejla Filipović dodala je još malo boje sa zelenom torbicom od lakirane kože i detaljem u obliku malog zlatnog srca unutar kojeg piše Elfs. Upravo su po tom detalje torbice poznatog domaćeg brenda i prepoznatljive, a model koji nosi Lejla ima i tanki zlatni lanac.

Lejla Filipović nosi kožnatu zelenu torbicu domaćeg brenda ELFS Lejla Filipović nosi kožnatu zelenu torbicu domaćeg brenda ELFS (Foto: www.elfs.hr)

Inspirirani stilom Lejle Filipović u trgovinama smo potražili slične modele palazzo hlača u plavoj boji, a šest izdvojenih modela pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 239,90 kn Reserved, 239,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju