Kada bi morale izdvojiti najnošeniji komad iz garderobe, mnoge žene izdvojile bi traperice. Velika je vjerojatnost da i sami spadate u skupinu onih koji se s dolaskom nižih jesenskih temperatura okreću omiljenom i svestranom jeansu.

Traperice su savršen odjevni komad za prijelazno razdoblje. Osim toga, nošenje ovog modnog klasika nikad ne postaje zamorno ili dosadno jer u ponudi je toliko različitih modela traperica koji tako lako postaju dio sjajnih modnih kombinacija.

Kada zavirite u ponudu trgovina, vidjet ćete da na svojim policama i u webshopovima imaju skinny modele, modele širokih ili zvonolikih nogavica, uvijek popularni mom jeans, hlače s poderotinama... Tu su već nekoliko sezona i modeli s rasporom na dnu nogavica. Radi se o modelu traperica na kojima šav pri dnu nogavcica nije do kraja zašiven i tako postaje detalj koji obične traperice čini zanimljivijima.

Ovaj sitan, ali efektan detalj u kombinaciji s visokom potpeticom dodatno izdužuje noge, ali izgleda sjajno i u kombinaciji s ravnom obućom.

Među fanovima traperica s rasporom je i Lejla Filipović. Upravo ovaj model nosi na posljednjoj objavi na Instagramu, gdje redovito s pratiteljima dijeli svoje sjajne modne kombinacije.

Traperice s prorezom bivša hrvatska misica uparila je sa žutom majicom brenda Polo Ralph Lauren koja na sebi ima prepoznatljivog medu i tamnim balonerom. Od modnih dodataka odabrala je žutu torbicu, a točka na "i" ležernog izdanja bile su bijele tenisice, još jedan nezaobilazni komad iz jesenske garderobe.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Maksi suknja s volanima u kojoj je teško ostati neprimijećen

Društvo na fotografiji pravi joj suprug Tarik Filipović koji je sa svojom suprugom i modno uskladio.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju