Lejla Filipović uživa u modnim igrama. Na svojim društvenim mrežama često dijeli nadahnuća za street style kombinacije.

Lejla Filipović nedavno je podijelila na svojem Instagramu ležerno ljetno izdanje sastavljeno od upečatljivih komada.

Točnije, od upečatljive suknje – maksi modela bosanskohercegovačkog brenda AL Made by Sisters iza kojeg stoje sestre Aida Čamdžić i Lejla Hodović, a koje su vrlo popularne među trendsetericama u regiji.

Prugasta plavo-bijela suknja ima porub koji doseže sve do poda, te atraktivne volane koje tijelu dodaju obline. Povrh svega, suknja ima gumicu u struku te je vrlo ugodna za nošenje.

Bivša hrvatska misica suknju je sparila s plavom košuljom dugih rukava koju je svezala u čvor ispod grudi te tako naglasila ženstvenu siluetu.

Maksi suknja AL Made by Sisters, 1146 kn Maksi suknja AL Made by Sisters, 153 eura (Foto: AL Made by Sisters / Orea Bazaar.)

Ovaj tip suknje podjednako dobro izgleda kada se nosi sa sandalama i tenisicama. Lejla ju je sparila s bijelim tenisicama, a cijelo izdanje zaokružila s narančastom torbicom i s nekoliko decentnih komada nakita.

Lejla Filipović u haljini iz Bershke koja je pravi mamac za poglede Lejla Filipović Lejla Filipovć Haljina ima efektni otvor na leđima +6 Midi haljina iz Bershke ukrašena svjetlucavim detaljem

Lejla Filipović za noćni izlazak odjenula je mrak haljinu iz H&M-a od 23 eura Lejla Filipović u crnoj haljini s izrezom H&M, 22,99 eura Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji +8 Mohito, 39,99 eura

Ovo nije prvi put da Lejla Filipović nosi voluminoznu suknju brenda AL Made by Sisters. Nosila ju je još prošle jeseni kada ju je kombinirala s običnom bijelom majicom.

Suknja s volanima dostupna je i u smeđe-bijeloj boji, a prodaje se po cijeni od oko 153 eura.

Maksi suknja AL Made by Sisters u smeđoj verziji Maksi suknja AL Made by Sisters u smeđoj verziji (Foto: Interentske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju