Počela je sezona događanja i partyja na otvorenom, pa su ljubitelji ljetnih druženja i zabava došli na svoje. Brojni uzvanici okupili su se i na gala partyju Poliklinike Milojević održanom u hotelu Esplanade u Zagrebu. Događanje poliklinike poznate po korištenju najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda nisu propustili ni Lejla i Tarik Filipović.

Galerija Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože - 2 Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože - 1 Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože +1 Lejla Filipović nosi sandale nude nijanse s tankim remenčićima i metalnim detaljima zlatne boje

U krasnom ambijentu zagrebačkog hotela ukrašenog plavim cvijećem Lejla i Tarik Filipović pozirali su fotografima, a kao i obično, lijepa Lejla i ovoga je puta bila u fokusu zbog izbora outfita. Za gala događanje odabrala je romantičnu bijelu haljinu mini dužine s efektom čipke krupnog cvjetnog uzorka.

Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože i nude sandalama sa zlatnim detaljima (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Haljina ima i podstavu u boji kože kako ne bi bila prozirna. U dizajnu haljinice ističe se i efektan neravni rub na samoj haljini te na dugačkim rukavima. Upečatljive su i sandale koje je Lejla kombinirala uz bijelu haljinu, a riječ je o modelu nude nijanse s tankim remenčićima i metalnim detaljima zlatne boje.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Odijelo i sandale za izdanje kojem je nemoguće pronaći manu

Lejla Filipović Lejla Filipović: Lagane hlače u divnoj boji koje ljeti nemaju konkurenciju

Bijela clutch torbica od materijala reljefastog efekta i lak za nokte u koraljnoj nijansi savršenoj za ljeto lijepo su zaokružili ženstveni stajling Lejle Filipović.

Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože - 3 Lejla i Tarik Filipović na gala patyju Poliklinike Milojević (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju