Udruga P.I.N.K. – life druženjem u Zagrebu uz zdravi sok i bademe obilježila je Dan plave zvijezde, kojim se želi ojačati svijest o važnosti prevencije raka debelog crijeva, promoviranja zdravog načina života te podrške oboljelima od raka debelog crijeva.

Galerija Leonarda Lončar Leonarda Lončar na obilježavanju Dana plave zvijezde u organizaciji Udruge P.I.N.K. - life - 6 Leonarda Lončar na obilježavanju Dana plave zvijezde u organizaciji Udruge P.I.N.K. - life - 2 +3 Leonarda Lončar nosi traperice vrećastog kroja i klompe s ravnim debljim đonom

Gosti su dobili bademe za alkaliziranje tijela kao podsjetnik na potrebu zdravog načina života, vitaminski sok od naranče te edukativni letak kako bi se na simboličan način osvijestila potreba kontinuiranog vođenja zdravog života i odlaska na preventivne preglede.

Druženju Udruge P.I.N.K. – life povodom Dana plave zvijezde odazvale su se i ambasadorice zdravog načina života koje redovito daju potporu Udruzi, Leonarda Lončar, Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica. Pridružili su im se i drugi prijatelji Udruge iz te članovi Harley-Davidson kluba Pleter Chapter.

Leonarda Lončar na obilježavanju Dana plave zvijezde u organizaciji Udruge P.I.N.K. - life - 5 Leonarda Lončar na obilježavanju Dana plave zvijezde u organizaciji Udruge P.I.N.K. - life (Foto: Bruno Fantulin/Pixsell)

Za ovu prigodu uvijek modno zanimljiva Leonarda Lončar odabrala je ležernu odjevnu kombinaciju sačinjenu od svijetloplavih traperica vrećastog kroja, uz koje je nosila crne klompe s ravnim debljim đonom. Gornji dio outfita složila je od majice s natpisom peace & love, kape u retro stilu i veće torbe smeđe boje od brušene kože.

Leonarda Lončar Leonarda Lončar: Cipele koje najbolje nose modni avanturisti

Slika nije dostupna Originalan odabir obuće koji dokazuje da je Leonarda Lončar bezrezervno svoja

Mladenački stajling Leonarda je podigla s narukvicama u obliku perlica, a istaknule su se i jako zgodne naušnice u obliku morske zvijezde, baš prigodne za ljeto, koje nam stiže za osam dana.

Leonarda Lončar na obilježavanju Dana plave zvijezde u organizaciji Udruge P.I.N.K. - life - 2 Leonarda Lončar nosi traperice vrećastog kroja i klompe s ravnim debljim đonom (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju