Fahreta Živojinović poznatija pod nadimkom Lepa Brena sinoć je bila počasna uzvanica u kazalištu Kerempuh. U ovom satiričkom kazalištu održana je zagrebačka premijera predstave „Lepa Brena project“.

Galerija Lepa Brena Lepa Brena u kombinezonu s potpisom Ricka Owensa Torbica Lepe Brene +1 Lepa Brena

Riječ je o hit predstavi Bitef teatra iz Beograda koji problematizira fenomen popularnosti Lepe Brene kroz pet različitih „verzija“ ove popularne pjevačice i poslovne žene u bivšoj Jugoslaviji, ali i nakon njezinog raspada.

Lepa Brena je za zagrebačku premijeru ovog glumačko-pjevačko-plesnog komada prednost dala udobnosti. Nosila je crni kombinezon sa srebrnim zatvaračima proslavljenog američkog dizajnera Ricka Owensa.

Kombinezon Bauhaus Larry Ricka Owensa Kombinezon Bauhaus Larry Ricka Owensa (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije, odabrala je njegov model Bauhaus Larry iz kolekcije za proljeće / ljeto 2022. godine koji podsjeća na klasične pilotske kombinezone. Napravljen je od organskog pamuka, ima duge rukave, elastični pojas i nekoliko različitih džepova.

Decentnija verzija zlatne haljine Lepe Brene nosi se na pariškim ulicama Modna kuća Schiaparelli ima decentniju verziju zlatne haljine kakvu je nosila Lepa Brena Modna kuća Schiaparelli ima decentniju verziju zlatne haljine kakvu je nosila Lepa Brena - 4 Lepa Brena u ekstravagantnoj haljini dizajnera Borisa Kargotića - 2 +4 Modna kuća Schiaparelli ima decentniju verziju zlatne haljine kakvu je nosila Lepa Brena - 5

Lepa Brena vs. Jennifer Lopez: Tko je bolje nosio neobičnu kombinaciju sa šeširom? Lepa Brena u haljini Predraga Đuknića Lepa Brena Lepa Brena i Jennifer Lopez +3 Lepa Brena i Jennifer Lopez u sličnim izdanjima

Kombinezon se prodavao po cijeni od oko 1600 eura, no vrlo je brzo rasprodan i više se ne može kupiti u trgovinama.

Poznata pjevačica kombinezon je nadopunila upečatljivim plavim gležnjačama s povišenom potpeticom koje su bile ukrašene šljokicama, a izdanje je zaokružila s nekoliko osebujnih komada nakita te torbicom u boji kave.

Lepa Brena u kombinezonu s potpisom Ricka Owensa Lepa Brena u kombinezonu s potpisom Ricka Owensa (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju