Najveće iznenađenje na ovogodišnjem događanju Story Hall of Fame bio je dolazak Lepe Brene. Slavna 61-godišnja pjevačica osvojila je priznanje za najveću regionalnu zvijezdu, a svojom odjevnom kombinacijom zasjenila je gotovo sve uzvanike na glamuroznom događanju.

Galerija Lepa Brena u haljini Predraga Đuknića Lepa Brena Lepa Brena i Jennifer Lopez +3 Lepa Brena i Jennifer Lopez u sličnim izdanjima

Lepa Brena odjenula je kreaciju beogradskog dizajnera Predraga Đuknića. Žuta haljina asimetričnog kroja s ovratnikom i visokim prednjim prorezom ima spuštene rukave, od kojih se jedan proteže u dugačak plašt.

Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

U haljinu su ušivene blještave kristalne aplikacije, a Brena ju je spojila s pripadajućim šeširom u žutoj boji, koji je također ukrašen kristalima.

Vjerne pratitelje inozemnih dodjela nagrada ovo izdanje sigurno je odmah podsjetilo na kombinaciju koju je Jennifer Lopez 2019. godine nosila na dodjeli Grammyja.

Lepa Brena i Jennifer Lopez Lepa Brena i Jennifer Lopez (Foto: Pixsell/Tomislav Miletic/Profimedia)

Latino diva došla je na dodjelu u kreaciji modne kuće Ralph & Russo - bijeloj haljini visokog ovratnika s blještavim aplikacijama i šeširom širokog oboda u istoj boji.

Bilo je to jedno od izdanja o kojem se najviše pričalo nakon te dodjele, prije svega zbog šešira, koji baš i nije čest odabir u ovakvim prigodama, pogotovo kada je u pitanju J.Lo.

Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja 2019. godine Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja 2019. godine (Foto: Guliver Images)

S druge strane, upravo je šešir element koji je njezinu kombinaciju učinio drugačijom i neočekivanom, pa se rizik definitivno isplatio.

Isto vrijedi i za Lepu Brenu, koja je svojom kombinacijom postigla "wow" efekt na crvenom tepihu.

Više mi se sviđa kombinacija koju nosi...

glasova:

Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju