Odjeća i modni dodaci u crvenoj boji iznimno su popularni na kraju godine. Za uredske partije, božićni ručak, ali i novogodišnje tulume tražene su male crvene haljine.

Galerija Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 1 Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 4 Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 5 +1 Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 3

Dokazuje to i španjolski brend Zara koji u svojoj ponudi ima nekolicinu mini, midi i maksi modela haljina u crvenoj boji. Jedna od najpopularnijih haljina iz njihove ponude ove sezone je drapirana crvena haljina.

Kratka haljina s asimetričnim izrezom oko vrata i dugim rukavima napravljena je od baršuna, drapirana je na predjelu struka, a pristaje damama različitih konfekcijskih veličina.

Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 4 Drapirana haljina od baršuna iz Zare, 225,65 kn (Foto: Zara.com)

Originalno je bila dostupna u veličinama od XS-a do XXL-a, no toliko je popularna da „leti s polica“ diljem Europe i pitanje je može li se usred prosinca pronaći u željenom broju u hrvatskim trgovinama.

Kroj haljine je elegantan i fleksibilan za stiliziranje – nositi se može uz prozirne najlonke u boji kože, tamne čarape gustog tkanja, tajice, pa čak i kao tuniku na hlače. Lijepo će izgledati uz sandale s povišenom potpeticom, štikle, ravne gležnjače, ali i čizme visokih sara.

10 haljina idealnih za blagdane za žene koje nose XL veličinu (ili koji broj više) Haljine za punije žene Boohoo haljina, 395 kn s.Oliver haljina, 1099 kn +7 Missguided haljina, 79 kn

15 modela štikli koje ćete obožavati nositi u prosincu, ali i kasnije Prosinac je kao stvoren za upečatljive štikle Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn Stradivarius, 229,90 kn +12 H&M, 34,99 eura (264 kn)

Njenoj popularnosti u svijetu sigurno pridonosi i relativno pristupačna cijena od 225,65 kune. Ako niste ljubitelj crvene boje, ne brinite. U ponudi se nalazi i istovjetni model u svevremenskoj crnoj boji.

Baršunasta drapirana haljina iz Zare - 2 Zarina mala crvena haljina idealna je za blagdanske proslave (Foto: Zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju