Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. nastavljaju svoju turneju u sklopu koje posjećuju autonomne španjolske zajednice, s ciljem podupiranja ekonomskog, društvenog i kulturnog oporavka od posljedica pandemije koronavirusa.

Galerija Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. prilikom posjeta samostanu Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. prilikom posjeta samostanu Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u Južnoafričkoj Republici +1 Letizia i Meghan u sličnim ležernim ljetnim kombinacijama

Kraljevski par uputio se u provinciju Tarragona na obali Katalonije, a tijekom svog posjeta razgledali su i veličanstveni kraljevski samostan Sanda Maria de Poblet.

Kraljica je za tu prigodu odabrala vrlo decentnu i primjerenu kombinaciju sastavljenu od svjetloplave haljine midi kroja brenda Pedro del Hierro i svojih omiljenih espadrila.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. prilikom posjeta samostanu Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. prilikom posjeta samostanu (Foto: Getty Images)

Ta jednostavna kombinacija jedan je od ljetnih favorita za mnoge žene jer rijetko koji odjevni komadi mogu pružiti razinu udobnosti koju u paketu nude lepršava haljina i lagane sandale.

Slika nije dostupna Pa koliko ih ima?! Model sandala koje kraljica Letizia ovo ljeto ne skida sa sebe

Bijele haljine iz hrvatskih trgovina po uzoru na Meghan Markle - 1 Meghan Markle: Haljina od 500 kuna koju mnoge žene imaju u svojem ormaru

Kombinaciju sa sličnim komadima nosila je i Meghan Markle prilikom svog prošlogodišnjeg posjeta Južnoafričkoj Republici.

Tijekom razgledavanja jedne četvrti u Cape Townu nosila je košulju-haljinu koja se veže u struku baš poput Letizijina modela i također ju je s spojila s espadrilama.

Ankete

(8364) Bolju kombinaciju odabrala je...

rezultati povratak glasova2794
rezultati

Letizia i Meghan u sličnim ležernim ljetnim kombinacijama Letizia i Meghan u sličnim ležernim ljetnim kombinacijama (Foto: Getty Images)

Meghan je odabrala haljinu malo intenzivnije plave nijanse i crne espadrile, dok se Letizia u ovom slučaju odlučila za nježne nijanse od glave do pete.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u Južnoafričkoj Republici Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u Južnoafričkoj Republici (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju