Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a u stopu ih prate i fotografi koji su u petak zaljubljene golupčiće snimili prilikom posjeta poznatom lancu kafeterija Starbucks.

Galerija Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 3 Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 1 Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 2 +0 Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 4

Pjevačica je za uživanje u sunčanom danu odjenula ležernu, mnogima omiljenu jesensko-zimsku kombinaciju.

Njezin gornji dio činio je džemper marke Valentino s izvezenim imenom ove modne kuće. Džemper u smeđoj, crnoj i bijeloj boji je napravljen od vune i dio je kolekcije za jesen/zimu 2021. godine.

Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 1 Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 1 (Foto: Profimedia)

J.Lo je džemper uparila s crnim hlačama širokih nogavica i bež čizmama s debljim potplatima. Komadi poput ovih imaju svoje mjesto u ormarima žena koje cijene udobnost.

Jennifer Lopez: Kroj kaputa koji niske žene trebaju izbjegavati (ako im je bitan vizualni dojam) Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel Kaput modne kuće Chanel Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel +2 Jennifer Lopez

Kosu je pjevačica i glumica zavezala u visoki rep, a udobno izdanje je upotpunila dijamantnim naušnicama u obliku cvijeća. Glumac je nosio za sebe uobičajenu kombinaciju - tamne traperice i kariranu košulju te tenisice.

Inače, pred parom je prvi zajednički Božić otkad su u braku. Svoju djecu i obitelji udružili su i nedavno na zajedničkoj proslavi Dana zahvalnosti. Podsjetimo, iz braka s Marcom Anthonyjem pjevačica ima 14-godišnje blizance Emme i Maxa, dok je glumac u braku s Jennifer Garner dobio troje djece, Samuela, Seraphinu i Violet.

Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 2 Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 2 (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju