Vrući ljetni dani i noći donose nam pregršt stvari koje jednostavno volimo; izležavanje na plažama, uživanje u ukusnom sladoledu, odmor od posla, ali i neke od omiljenih modnih kombinacija koje smo nestrpljivo čekale izvući iz ormara.

  Galerija Deichmann bijele espadrile na vezanje 169.00 kuna Deichmann natikače, 199.00 kuna Deichmann, pismo torba s krokodilskim uzorkom, 83.00 kune +10 Deichmann, natikače bijele s kopčom, 99.00 kuna

Naravno, iako bismo voljeli da smo na godišnjem veći dio godine, realnost je drukčija. Srećom, donosimo vam tri odlične kombinacije u kojima ćete se osjećati opušteno i veselo jer su inspirirane prekrasnim pješčanim plažama, pa ih možete nositi i kada niste na godišnjem.

Savršena romantična kombinacija za šetnju gradom

Savršena romantična kombinacija za šetnju gradom Savršena romantična kombinacija za šetnju gradom Foto: Janko Janić

Jedna od naših najpopularnijih modnih influencerica Ema Luketin birala je svestrani klasik poput traper-minice, pomalo ispranog izleda i plave bluze s puf rukavima s mašnom u struku, a kao modni dodatak odabrala je i pismo-torbu na preklop u kojoj će nositi samo najnužnije stvari za dan proveden izvan kuće.

U središte modnih trendova vratile su se i espadrile koje Ema obožava jer se odlikuju šarmom, ali i u udobnošću. Odabrala je model bijelih espadrila koje se vežu oko noge, a i ističu preplanulu put koja je must have i ovog ljeta.


Klasičan model cipela u modernom ruhu


S najezdom modnih trendova; odjećom i modnim dodacima kojima smo svakodnevno izloženi, teško je prepoznati klasik koji će nam biti dobar i sljedeće sezone. Izbor vrijedan svake investicije (i s kojim ne možete pogriješiti) jest model natikača kojih nekada nisu bile hit, a sad ih obožavamo. Bijele natikače s plutenim đonom Deichmann je učinio još i privlačnijim i nosivijim te ćemo uz njih preživjeti cijelo ljeto.

Klasičan model cipela u modernom ruhu - natikače Klasičan model cipela u modernom ruhu - natikače Foto: Janko Janić

Jednostavnost linija i neutralna paleta boja i Emi je bila glavna vodilja za drugu ljetnu kombinaciju.
U ležernom spoju kratkih traper-hlačica i bijelom prozračnom topu s mašnicama Emi sigurno nije bilo vruće, a na noge je obukla klasičan model sa srebrnom kopčom.

Iako mnogi imaju čvrsta stajališta o takvim modelima, vidljivo je da ih je lako kombinirati i da su, htjeli to neki ili ne, postale mainstream komadi koje svaka trendseterica želi u svojoj garderobi. Cijeli look je zaokružila pismo-torbom s krokodilskim uzorkom, koju će moći nositi i ostatak godine jer se lako uklapa u svako godišnje doba.

Back to school za kraj ljeta

Ako vas pitaju koji je to najpopularniji uzorak od kojeg ne možemo pobjeći preko ljeta, to su onda nedoljive prugice koje nas podsjećaju na sve lijepo što ljeto nosi. Iako taj vječni uzorak mnoge djevojke nose u obliku majica i topova, ova kombinacija ima zanimljiv zaokret. Prugaste paper bag hlače koje se vežu u struku, obični bijeli T-shirt, poslužit će kao inspiracija svim onim djevojkama i ženama koje stoje ispred ormara i muku muče jer "nemaju što obući". 

Back to school za kraj ljeta Back to school za kraj ljeta Foto: Janko Janić

Velike trendseterice znaju da dva para cipela nisu dovoljna kako bismo ''preživjele'' ljeto. Treća sreća nalazi se u obliku popularnog mule modela cipela koje samo nataknete i spremne ste za izlazak. Ovo je jedan od onih modela u kojima se otkriva prava elegancija. Iako često dolaze i u modelima na petu, Ema je birala one koje su joj udobne i u kojima će moći provesti cijeli dan, ali i noć, a idealno se uklapaju i u poslovni look.

Back to school torba Back to school torba Foto: Janko Janić

Nakon serija odabira mini torbica, ova je kombinacija zaokružena velikom satchel torbom koja neodoljivo podsjeća na torbe za školske klupe. Ukrašena je otkačenim i upečatljivim naljepnicama koje će obožavati sve djevojke ovog urbanog trenda.

Najaktualnije modele možete naći u 38 poslovnica Deichmanna diljem Hrvatske. Više na službenoj stranici.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju