Sva naklapanja o neslaganju između supružnika Joli-Pitt pala su u vodu kada se par pojavio na dodjeli Critics Choice Awards nagrada u Santa Monici. Angelina je blistala, a Brad se cijelu noć nije odvajao od nje. Izraz sreće na licu možda krije i odluka o novom posvojenju

Odjevena u asimetričnu haljinu Maxa Azrie te odgovarajuće cipele Stuarta Weitzmana, Angelina je jednostavno plijenila poglede. Odjevnu kombinaciju je upotpunila nakitom Mikimoto i torbicom Herve Leger.

Ipak, prekrasna haljina i savršen make up nisu uspjeli sakriti njezinu mršavost. Šest mjeseci nakon što je rodila blizance Knoxa i Vivienne, Angelina izgleda kao da je izgubila kilograme.


Odjevena u asimetričnu haljinu Maxa Azrie te odgovarajuće cipele Stuarta Weitzmana, Angelina je jednostavno plijenila poglede

Zagrljeni na crvenom tepihu Brad i Angelina su još jednom dokazali da su najtraženiji zvjezdani par. Obožavatelji su ulagali velike napore kako bi barem na trenutak vidjeli svoje omiljene glumce.

Šestero djece ostalo je kod kuće s dadiljom dok su roditelji Brad i Angelina večer posvetili sebi. Pojavljivanjem na dodjeli i odličnim raspoloženjem par je dokazao kako su glasine o njihovom prekidu bile neosnovane, a izgleda kako bi svoju ljubav uskoro mogli dokazati proširenjem obitelji.


Bračni par Jolie-Pitt sprema se na put u Afriku gdje će pokušati dogovoriti posvojenje dvogodišnje djevojčice iz Afrike.

Nakon stresa koji je uzrokovao sukob Angeline i Jennifer u Aniston te Bradovih izjava u kojima naglašava kako je prekinuo vezu s bivšom suprugom prije zaljubljivanja u Angelinu u obitelji je sve po starom.

Nova djevojčica, koja će biti sedmo dijete u kući biti će kruna stabilnosti i ljubavi u njihovoj vezi. jer kako inaće možemo protumačiti njihovu odluku?!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju