Prelijepa glumica Angelina Jolie koja uz šestero djece uživa i u uspješnoj karijeri voljela bi krenuti stopama holivudske legende Audrey Hepburn i jednog dana reći kako je pomogla velikom broju ljudi, baš kao što je to učinila zvijezda filma 'Doručak kod Tiffanyja'

Angelina Jolie koja je uz Audrey Hepburn jedna od najljepših žena koje su ikada krasile filmsko platno izjavila je kako ponajviše uživa u svojoj ulozi Un-ove ambasadorice dobre volje.

'Sretna sam i uživam u tome, a vjerujem da se i Audrey Hepburn osjećala baš tako', rekla je Angelina.

Hepburn je punih četrdeset godina pomagala siromašnoj djeci širom svijeta i zalagala se da im se omoguće bolji uvjeti života te je baš kao i Angelina bila UN-ova ambasadorica.

'Blagoslovljeni smo što smo u poziciji da svoju slavu možemo iskoristiti kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije', naglasila je Angelina u razgovoru za Today Show.

Audrey Hepburn bavila se dobrotvornim radom do kraja života, a i Angelina vjeruje kako će toj ulozi posvetiti cijeli život. 'Sigurna sam i da će moja djeca odlaziti sa mnom u posjet djeci koja imaju manje od njih i tako učiti što je život', rekla je Angelina Jolie.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju