Zagreb je na popis 'in' mjesta za druženje stavio još jedan restoran u kojem se hrana priprema na vulkanskom kamenju. Otvorenju su prisustvovali mnogi poznati Hrvati, a među njima i Vlatka Pokos koje je bila domaćica i Sarah Ćosić

Osoblje restorana poslužuje sirovu hranu, a gosti ju sami pripremaju na kamenju zagrijanom na 400 stupnjeva Celzijusa. Ovaj je koncept osmišljen u Velikoj Britaniji, a domaćica otvorenja u Zagrebu je bila Vlatka Pokos koja je i sama pokazala koliko je spretna u kuhanju.

'Upustila bi se i u pripremu domaće pašticade s njokima ukoliko bi imala zgodnog Dalmatinca koji bi mi pomogao', našalila se Vlatka.

Hrana se u novotvorenom restoranu gostima donosi pet minuta nakon narudžbe pa nema čekanja kao u drugim restoranima, a sama priprema je interaktivno iskustvo jer uvlači gosta u igru.

Sarah Ćosić pregovara za posao Nine Morić

Na otvorenju su bili mnogi poznati Hrvati, a svoje je kulinarske sposobnosti potvrdila i Miss Universe Sarah Ćosić.

'Nema toga što ja ne znam, kuham, spremam, čistim, znam sve', rekla je Sarah koja je na svjetskom izboru na Bahamima završila na odličnom 11 mjestu te time zaslužila krunu koja će joj ostati u trajnom vlasništvu.

Mnoge ljepotice koje su bez obzira na vještine u kuhinji još uvijek same nabrojile su kvalitete koje traže kod muškaraca. Najopsežnija je bila Sarah Čosić.

'Mora biti inteligentan, duhovit, šarmantan, zgodan, pristojan, čist, marljiv, uredan ...', nabrojala je samo neke od osobina koje očekuje od svog idealnog muškarca Sarah koja je nedavno prekinula dugogodišnju vezu.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju