Iako je oduvijek tvrdila da jedna od stvari kojih se najviše boji su igle, to koliko se čini ipak nije spriječilo glumicu Kristin Davis da si za novi nastavak filmskog hit serijala 'Seks i grad' poboljša izled injekcijama botoksa.

44-godišnja Kristine, koja u hit serijalu 'Seksu i gradu' igra Charlotte je snimljena na setu novog filmskog nastavka i fotografije su otkrile nepravilnost na njezinom licu koja teško da se može objasniti ičim drugim osim botoks tretmanom.

 

Kristine je otkrila neprirodne nabore na liniji vlasišta, a stručnjaci su utvrdili da se tako nešto događa kada se botoksom tretiraju bore oko očiju.

Kada se nasmijala Kristine je otkrila neprirodne nabore na liniji vlasišta, a stručnjaci su utvrdili da se tako nešto događa kada se botoksom tretiraju bore oko očiju. Razlog tome je što botoks nakon ubrizgavanja paralizira mišiće lica, koji ne reagiraju neko vrijeme na podražaje.

Iako je Kristine do sada bila hvaljena kao jedna od rijetkih Hollywoodskih zvijezda koja nije tražila pomoć estetskih kirurga, čini se da je i ona popustila tom trendu.

Novi nastavku 'Seksa i grada' bi rebao stići u kina u svibnju 2010., a iako se detalji iz filma strogo čuvaju, zna se kako će brak Carrie i Face zapasti u probleme. Par koji nikada nije uživao u skladnoj vezi, iste će zavrzlame izgledat imati i u braku. Da ljubav nije dovoljna Carrie će također osjetiti kada se, zbog financijske krize naglo smanji i bogati bankovni račun njezinog supruga. Šuška se i kako će ga ostaviti te nakon toga doznati da je trudna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju